Økning av pers på vederbuk!

Arve og jeg tok oss en lørdagstur til sarpsborg og skulle prøve en plass vi har sett på tidligere i år. Målet med turen var sørv, og gjerne de som har klart å vokse seg større enn 1000 gram. Det lyktes ikke helt, men det var usedvanlig mye aktivitet på stengene og et morsomt fiske hele kvelden igjennom!

Litt utpå, sånn omtrent i 23-24 tida sitter en ny fisk på kroken som føles ganske bra. Ikke lenge etter tilslaget, går den rett opp i overflata og plasker og lager leven. Usikker på hva jeg har fått på sveiver jeg fisken spent mot land og ser at en fin buk er på vei mot meg!

Fisken er ingen gigant, men det var morsomt å perse i kveld! Takk til Arve for en fin tur!

.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *