Stor brasme på nye plasser…

Tom J. forteller:
Hadde litt tid til en kveldstur i går, og tok turen til Hobøl. Tenkte jeg skulle teste noen nye svinger jeg har sett meg ut. Jeg brøyta meg vei inn i granskauen og fant en liten plass der det gikk an å fiske. Trangt og litt bratt. men det gikk. Slengte uti litt hamp og mais, og agnet med mark/mais. Det var vanskelig å treffe fôringspunktet fra der jeg satt, så når jeg endelig kom meg et stykke uti lot jeg agnet bare ligge der.
Plutselig så jeg noen bevegelser i stangtuppen som kunne indikere fisk, noe jeg egenlig ikke hadde trua på i det diarè-liknende vannet… Jeg dro til når jeg var sikker på at noe hadde agnet i munnen, og det svarte tungt i andre enden.
Etter en fin fight på en 2-12g slukstang¨på 10 fot (og centrepinsnelle seff 🙂 landet jeg…. en brasme… Noe som egentlig var litt nedtur, var jo ikke det jeg fisket etter, og hadde en ørliten stund trua på bamsestam… Menmen, den så jo fin og tung ut og ble veid inn til 3020g!!:)
Så da var det funnet brasme av fin størrelse på enda en ny plass!